Кадър България Он ЕърШефът Европейската комисия заплаши Беларус със сериозни санкции

...
Кадър България Он ЕърШефът Европейската комисия заплаши Беларус със сериозни санкции
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: Вероятно ще бъде забранено на беларуски самолети да летят във въздушното пространство на ЕС

Кадър " България Он Еър "

Шефът Европейската комисия заплаши Беларус със съществени наказания поради отклонения аероплан. Беларус е във фокуса на срещата на върха на Европейския съвет.  Евролидерите разискват общ отговор против дейностите на режима на президента Лукашенко.  Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен съобщи, че ще бъдат премислени нови наказания против представители на управляващите в Беларус. 

Вероятно ще бъде неразрешено на беларуски самолети да летят във въздушното пространство на Евросъюза . Фон дер Лайен  дефинира насилственото приземяване на полета в Минск като ``отвличане``  и настоя за незабавното освобождение на арестувания публицист, написа bgonair.bg. 
В Брюксел дойде и президентът Румен Радев.

Тази вечер ще се съсредоточим върху външните връзки. Акцент ще бъде безусловно неприемливото похищение на полета на Ryanair от беларуските управляващи. Ще има доста мощен отговор, защото  режимът на Лукашенко би трябвало да разбере, че ще има последици . Ще обсъдим разнообразни разновидности за наказания. Санкции против обособени персони, които са забъркани в отвличането, само че и към бизнес и стопански субекти, които финансират този режим ", акцентира ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР